Klankpanorama

Klankpanorama: panoramisch dakterras Dranouter

In het voorjaar van 2023 opent Het Klankpanorama. Bovenop het gebouw (waarin Muziekcentrum Dranouter, Eetcafé ‘t Folk, het spelletjesparcours De Klankmakerij en de burelen van Festival Dranouter huizen) komt een platform met onbelemmerd zicht op de topregio van de West-Vlaamse Heuvels. Het Klankpanorama wordt een toegankelijk uitkijkpunt waar de verhalen in het landschap zichtbaar en hoorbaar worden.

Via een gloednieuwe trap en lift zal je vanaf het voorjaar van 2023 het adembenemende platform kunnen betreden, waardoor ook De Klankmakerij (op het eerste verdiep) een extra stap vooruit zet op vlak van toegankelijkheid. Op het dakterras met 360° view zullen de frisse streekbiertjes, Heuvellandse wijnen, huisbereide picon en frisdrankaanbod van Eetcafé ‘t Folk nog zo veel lekkerder smaken.

 

Alle info: https://eetcafe.muziekcentrumdranouter.be/nl

 

 

Dit project kadert in Horizon 2025. Doorheen de ganse provincie West-Vlaanderen worden er de komende jaren heel wat uitkijkpunten gerealiseerd dankzij het project Horizon 2025, een samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen en Westtoer

 

.Horizon 2025

 Westtoer

west-vlaanderen

 

 

Eetcafé 't Folk dakterras