non-profit

HET DRANOETER VZW FONDS

Het Dranoeter Fonds is een fonds van Dranoeter vzw in de schoot van het Streekfonds West-Vlaanderen, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Dranoeter vzw wil de komende jaren blijven investeren in een laagdrempelig belevingsevenement voor mensen met functiebeperkingen. Met Lions BAD Festival organiseert Dranoeter vzw met steun van vele partners een interactieve dag die bol staat van workshops en concerten op maat van de doelgroep. De organisatie is permanent op zoek naar middelen om deze dag zo laagdrempelig mogelijk te organiseren.

U kan een bijdrage overschrijven op onze projectrekening. Giften vanaf 40 euro die gestort worden op deze rekening geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% van het werkelijk gestorte en op het attest vermelde bedrag. Klik hier voor meer info over het Dranoeter vzw Fonds.

Streekfonds

 

LIONS BAD FESTIVAL

'Lions BAD, belevingsfestival voor iedereen' is een evenement van Dranoeter vzw met ondersteuning van Lions Club International, Vondels (dagcentrum De Pelgrim) en Toerisme De Panne. De eerste editie van Lions BAD Festival (toen nog onder de naam 'BAD Festival') vond plaats op 22 april 2010, op het strand en de dijk van De Panne.

Met dit evenement werkt Dranoeter vzw verder rond de inclusie- en participatiegedachte. Lions BAD Festival onderscheidt zich door de vele workshops, concerten op maat van de doelgroep. Voor de uitwerking van de workshops werkt Dranoeter vzw samen met West-Vlaamse secundaire -en hogescholen. Zo staat dit evenement voor hen gelijk aan een onvergetelijke stage-ervaring!

Meer info: www.lionsbadfestival.be

KINDERRECHTENFESTIVAL

Dranoeter vzw investeerde in een nieuw festival in Vlaanderen, het Kinderrechtenfestival. Het concept bestond al in Nederland. Bavo Vanden Broeck (programmator van Festival Dranouter) organiseerde het festival 5 jaar.